Obvestilo o zasebnosti

S poslanim povpraševanjem preko kontaktnega obrazca ste omogočite zvoktisine.si, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba podjetja, pooblaščena za varstvo osebnih podatkov, je dosegljiva na elektronskem naslovu: minabindi.kunstelj@gmail.com

OBDELAVA PODATKOV:

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

S poslanim povpraševanjem preko kontaktnega obrazca se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob pošiljanju. Osebni podatki, ki jih zbiramo, so ime, priimek in elektronski naslov.

Osebne podatke potrebujemo, da bi z vami vzpostavili stik z in vam poslali odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje.

NAMEN:

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, zaradi katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob povpraševanjem preko kontaktnega obrazca, hranimo toliko časa, kolikor je potrebno, da ostanemo v stiku z vami oz. do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

Vse osebne podatke hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

POVEZANE VSEBINE IZ DRUGIH SPLETNIH STRANI:

Članki na tej spletni strani lahko vsebujejo povezane vsebine (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Za povezano vsebino velja enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto. Ta spletna mesta lahko zbirajo tvoje podatke, uporabljajo piškotke, omogočijo dodatno sledenje tretji osebi in nadzirajo vašo interakcijo s to povezano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na tisto spletno mesto.

ANALITIKA:

Uporabljamo nadzorno ploščo storitve Google Analytics za WP (GADWP), ki je Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR) prijazna. Oglejte si pravilnik o zasebnosti ponudnika analitike na naslovu https://privacy.google.com/businesses/compliance/#?modal_active=none

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: minabindi.kunstelj@gmail.com