STAROSVETNA TEHNIKA PO IZVORNEM ZAKONIKU ALTAJ TJAN

Govorica zvoka in glasu  presegata besede – njun jezik  je univerzalen, uporablja pa se  že vse od prvobitnih, starodavnih kultur dalje.  V tem posebnem času so nam ponovno razodeta starosvetna znanja z namenom, da se uglasimo s kozmičnimi in naravnimi zakoni in da povrnemo smisel svojemu obstoju. Zinaida Taniševna Tirisova (Ene iyik kam Seina) z Altaja  je dala mojemu petju in glasbenemu delu poseben pečat, povezan s spoštovanjem rodne zemlje in kulturnega sporočila naših prednikov.  Glasbena terapija po altajski tradiciji Očetova hiša zvoka je močna šamanska tehnika, s katero se igra na inštrument, ki se mu reče človeško telo.

Sam proces poteka v treh korakih:
razgovor in določitev optimalnega časa za terapijo (glede na lunine mene in vaš osnovni karakter in energetski ustroj)
Pomembno je, da si predhodno postavite jasno namero – kaj je tiso, kar želite v življenju dvigniti, zasejati in zalivati in kaj je tisto, kar želite opustiti.  Zvok namreč potuje tja, kamor usmerimo svojo namero, pozornost in energijo, vsak zvok pa ima tudi svojo energijo in vibracijsko polje delovanja.
-izvedba: Prepustite se   harmoniji in ritmu glasu ob spremljavi zvončkov, ki skupaj ustvarjajo vašo pesem”. Ritem petja se spreminja – včasih pospešuje, drugič umirja.. in spet nenadoma dvigne. Spremlja vas v notranji svet, omogoča globlji vpogled in uvide, povezane z namero, ki ste si jo  zadali. Ima blagodarno ognjeno energijo, ki napolni človekovo dušo in telo in tako vzpostavlja “glasbeno celovitost” telesa. Pri tem se spreminja vodna struktura v vsaki celici telesa.  Doživetje vas energetsko dvigne, očisti in premakne ter okrepi.
Na prvi terapiji pridobite dobro orodje za delo doma – dihalno zvočno tehniko, ki je uporabna za vsakodnevno čiščenje in dvig. 
-evalvacija: po določenem času od izvedbe sledi razgovor (v živo/po spletu), na podlagi katerega dobite napotke za delo doma. Po potrebi se  dogovorimo za ponovno srečanje.


Terapija ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/specialistu in je na lastno odgovornost.


Nekaj vtisov udeležencev:

Po dolgi čustveni zmedi sem vstala kot orel. Tako silna moč .Prebudila si me. Umirila srce. Solze so nastale, svetile so se kot biseri, pod zaprtimi očmi, solze mojega jaza-duše, vidni kot biseri, ki so me klicali. Odpeljejo te tja, kjer biva tvoja duša. Potrebno je prisluhniti svojemu jazu, ki ima odgovor, samo včasih ne znaš priti do tja. Ti  znaš odpeljati človeka, da bo čutil,  kdo je. Ti si pomoč pri razumevanju in prebujanju čistega jaza-lastne duše človeka. Zelo popolno, jasno. (Vasja)
 
V spremstvu tvojega petja sem bila nekje daleč stran, v drugem, bolj oddaljenem času – med skrivenčenimi, z mahom preraslimi drevesi,  sem se prepustila preprostemu načinu bivanja v ženski praskupnosti, ki lahkotno, v soju dneva, slavi življenje. Moj jaz je zahrepenel po priznanju, po zavedanju ženske energije v sebi, ki je vse prepogosto zatrta in prikrita z odločnostjo;  pomisli, v mislih sem se celo zalotila, kako stojim v svoji kuhinji oblečena v  mehko padajoča ženska oblačila,  v katerih bi z lahkoto bila ujeta moja resnična milina.
Malo pred zaključkom, še preden si nas poklicala nazaj, sem to ob zvokih glasbe zaznala tudi sama. Barve tonov so mi pripeljali  prebujajoče se poletno jutro, ta so mi najbolj ljuba -ščebet ptic v grmovju, lesket hladne rose v prvih poljubih sončne svetlobe. Ja, prebujanje, tisto dobro prebujanje sebe, v zavedanju SAME SEBE. In nato TIŠINA.” (Rada)
 
Obšli so me davni spomini. To ni bilo to življenje. Ampak lahko sem povezala slike od takrat s težavami, ki jih imam sedaj v življenju. (Sonja)

Hvala vam za terapijo in pogovor, ki mi je odprl nova raziskovanja. Imate posebno energijo, globoko povezanost z nečim, kar se ne da opisat z besedami. To lahko samo začutiš s svojim lastnim raziskovanjem, na tistem stolu in potem v tem kar se ti dogaja za tem. Negujte to v sebi še naprej. (Ana)
 
Moram pa ti povedati, da vse od najine prve terapije se počutim, kot, da se je neka blokada v meni sprostila. Počasi prihajam v stik s svojim glasom, v sebi čutim večjo moč, mirnost in samozavest. Veliko bolj verjamem vase in to kaj zmorem. Hvaležna do neba, da sta se najini poti srečali.(Anja)

Cena: 80€ prvo srečanje / 50€ na vsako dodatno terapijo
         
Informacije: 041 315 877  Mina