Pomlad

Pomlad

Mesec marec obljublja pomlad. 

Zemlja se ogreva, da bo lahko poljubila naše bose noge, 

vode tečejo, da nas bodo lahko napajale in prebujale s svojo svežino. 

Sonce sveti močneje in vabi v rast.

Ob tej priložnosti toplo vabljen-a na katerega izmed dogodkov ali na individualno srečanje:  

20.3. od 18.30H do 20h   CENTER TNP V STARI FUŽINI

ZVOČNA MEDITACIJA ENAKONOČJE: KRISTALNI ZVOKI in GLAS

Prvi del delavnice je namenjen sprostitvi  telesa in uma  v kopeli gonga, himalajskih in  kristalnih posod, kristalne piramide, lire,shrutija, zvončkov in drugih  zvočil. Tu  lahko popolnoma odložimo svoje napetosti , stres in utrujenost. Sledi drugi del, kjer bomo povabljeni k uporabi svojega glasu – nežno, brez prisile in kolikor si dopustimo.. Ko si dovolimo igrivo raziskovati svoj glas – brez sodb in omejujočih prepričanj, se le ta porojeva s samodejno inteligenco. Pri petju, izpevanju samoglasnikov in drugih načinih harmonične uporabe glasu, bomo uporabili  starosvetno vedenje o  glasu, ki nas bo tako očistil povezal, dvignil in naravnal na dušno pot.  S to vibracijo širimo in sevamo mir in ljubezen tako sebi, kot  tudi na prostor in bitja okrog nas.

Prispevek: 20€

27.3. Od 18H do 19H BOHINJSKA HIŠA

SPROŠČANJE IN REGENERACIJA Z ZVOKOM

Še nekaj prostih mest.

Prispevek: 15€

30.3. OD 10H DO 16H CENTER TNP V STARI FUŽINI

PRADOM ZVOKA: INTUITIVNO PETJE IN STAROSVETNA TERAPIJA Z GLASOM

Glas je najsubtilnejši vidik naše fizične manifestacije. Je neviden, ima pa vidne učinke. Z namenom razkrivanja svetlobe in moči našega pristnega avtentičnega izraza, vabljeni na posebno delavnico! Preživeli bomo dan v objemu Bohinja, se predali ustvarjalnemu procesu, ki nas bo nežno vodil preko ustaljenih prepričanj in misli, k prisotnemu zaznavanju in (ponovnem) spoznavanju z lastnim avtentičnim glasovnim in telesnim izrazom. 

Prebujali se bomo v telesa, ki nosijo zvoke naše preteklosti, sedanjosti in prihodnosti in jih skupaj, spontano povezovali v pesmi srca. Prisluhnili bomo našim notranjim ritmom, jih ozvočili in skoznje praznovali življenje.  Narava bo naša soustvarjalka, inspiracija, prisluhnili bomo njenim prostorom in se z glasovi umeščali vanje. Več o Intuitivnem petju: https://nezapele.com/intuitivno-petje/

Ob zaključku delavnice, boste povabljeni, da se ustavite, potopite v svoj notranji svet in prisluhnete starodavnim harmonijam in ritmu glasu ob spremljavi zvončkov. Za ta del posebej pripravljen in očiščen prostor bo ustvaril zavetje za notranje potovanje, globlji vpogled in uvide, povezane z namero, ki si jo boste zadali. Glas z blagodarno ognjeno energijo potuje po zemljevidu starodavnega svetega znanja o vplivu delovanja zvokov, ki se je ohranjalo na Altaju. Napolni človekovo dušo in telo ter vzpostavlja »glasbeno celovitost« telesa. Izkušnja nas bo povabila v prostor močne notranje tišine, ki je blagodejna tudi za okolico in prostor okrog nas.

Več o starosvetni terapiji z glasom: https://zvoktisine.si/pradom-zvoka-terapija-z-glasom/

Potek:10.00-15.00 Intuitivno petje z vmesnimi odmori (vodi Neža Pele)

           15.00-16.00 Starosvetna terapija z glasom (vodi Mina Kunstelj)

Prispevek: 80€ 

STAROSVETNA TERAPIJA Z GLASOM

INDIVIDUALNI OBISK:
https://zvoktisine.si/pradom-zvoka-terapija-z-glasom/
STAROSVETNA TERAPIJA Z GLASOM
BOHINJSKA ČEŠNJICA 10

Informacije in prijave: minabindi.kunstelj@gmail.com

Add a Comment

You must be logged in to post a comment